Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

ΤΗΛΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ



























Συνεχίζονται οι τηλεσυναντήσεις με τους συλλόγους σε όλη τη χώρα.
Την Κυριακή 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε τηλεσυνάντηση
Με το σύλλογο του νομού Έβρου. Ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ έκανε την εισήγηση εκ μέρους τους Δ.Σ και εξήγησε τη σημασία που δίνει η ΟΠΟΤΤΕ στις τηλεσυναντήσεις, αφού ακούγεται η φωνή των συλλόγων και καταγράφονται προτάσεις και προβλήματα.
Είναι σαφές πως η τηλεσυνάντηση αυτή είχε ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον λόγω της γεωγραφικής θέσης του νομού και των τελευταίων γεγονότων.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου έκανε την παρουσίαση των θεμάτων, όπως το δημογραφικό, τη στήριξη των τρίτεκνων, των εκπτώσεων και πολλών άλλων.

Επίσης, τα μέλη του συλλόγου και της ΟΠΟΤΤΕ ανέπτυξαν διάφορα θέματα και έκαναν σημαντικές προτάσεις οι οποίες θα αξιοποιηθούν στο επόμενο διάστημα. Συμμετείχαν 7 μέλη από το σύλλογο και 6 από την ΟΠΟΤΤΕ. Ζήτησαν, τέλος, να πραγματοποιούνται  τέτοιες  τηλεδιασκέψεις για ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων, που βοηθούν στη λειτουργία της Ομοσπονδίας και των συλλόγων, ενώ δήλωσαν και συμμετοχή στις  επιτροπές της ΟΠΟΤΤΕ  για επεξεργασία των ειδικών θεμάτων για να προετοιμάζονται καλύτερα οι παρεμβάσεις.