Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΏΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΕΙΜΑΡΑΣ 9 ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΡΤΑΣ
ΤΚ47100 ΑΡΤΑ  ΤΗΛ.2681071094 -6973483312 - 6944568340

ΠΡΟΣ :
κ. Αχλαδιανάκη Εμμανουήλ
Πρόεδρο Ομοσπονδίας Τριτέκνων
κ. Δήμου Βασίλειο
Πρόεδρο Συλλόγου Τριτέκνων Πρέβεζας
& Σύλλογο Τριτέκνων Καισαριανής
(αντιπροσωπεία)

Με την παρούσα θα θέλαμε –έστω και καθυστερημένα - σαν συλλογική έκφραση όλων των συναδέλφων να εκφράσουμε τις θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες για την ολόπλευρη συμπαράσταση σας στον δίκαιο και ανυποχώρητο αγώνα μας για την υπεράσπιση του δικαιώματος στην δουλειά  με όρους αξιοπρεπείς και ανθρώπινους .όπως άλλωστε επιτάσσει η εποχή μας και οι κατακτήσεις τόσων χρόνων .
               Η προσπάθεια κάποιων από τον χώρο της Τ.Α να στοχοποιήσουν την πάλη , τον αγώνα και την εργασία μας και να μας γυρίσουν χρόνια πίσω δεν πέρασε χάρη και στην δική σας παρουσία στο πλευρό μας , δεν πέρασε με την αμέριστη συμπαράσταση τόσο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας –Ο.Ι.Υ.Ε. και του προέδρου της προσωπικά για δύο φορές στην Άρτα όσο και άλλων φορέων τοπικών όπως το Εργατικό Κέντρο Άρτας και το κλαδικό Συνδικάτο εργαζομένων Ο.Τ.Α Ν. Άρτας.
                Η αρωγή σας ήταν για εμάς πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους τους αγώνες του μέλλοντος και μας δίνει πίστη , κουράγιο και βεβαιότητα πως οι συλλογικοί αγώνες , η συναδελφικότητα και η αλληλεγγύη αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για ένα καλύτερο αύριο για κάθε εργαζόμενο και τα παιδιά του.
                 Ακόμα μία φορά σας αποστέλλουμε θερμούς συναδελφικούς,  αγωνιστικούς χαιρετισμούς με την βεβαιότητα πως θα είμαστε πάντα στο ίδιο μετερίζι.

Για το .Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΑΙΡΗ ΤΣΑΚΑΛΟΥ