Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Επικοινωνία του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ με τα Δ.Σ. των συλλόγων


Μετά την απόφαση του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ (15-4-2020) για επικοινωνία του Δ.Σ. με τα Δ.Σ. των συλλόγων σε όλη τη χώρα μέσω διαδικτύου, την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν επαφές με τα Δ.Σ. των συλλόγων Καβάλας και Ρόδου.

Συμμετείχαν μέλη από την Εκτελεστική Γραμματεία και μέλη των  ΔΣ των συλλόγων. Μετά από τις εισηγήσεις του Προέδρου της ΟΠΟΤΤΕ και των άλλων μελών όπου παρουσιάστηκε η απόφαση του ΔΣ, οι Πρόεδροι και τα μέλη των συλλόγων έκαναν παρουσίαση του συλλόγου τους, ανέφεραν προβλήματα, και έκαναν τις προτάσεις τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν, θεσμικά και μη.  Όλα τα θέματα αποφασίστηκε να αντιμετωπιστούν άμεσα ώστε να βοηθηθούν οι σύλλογοι και η κοινή προσπάθεια ενίσχυσης της τρίτεκνης οικογένειας.

Το ΔΣ της ΟΠΟΤΤΕ θεωρεί ότι η διαδικασία αυτή είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και θα προσφέρει πολλά στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας για σχεδιασμό δράσεων το επόμενο διάστημα.
Επίσης, είναι σημαντικό να υπάρχει επαφή με τα Δ.Σ των συλλόγων αφού μεταφέρουν μια αντικειμενική εικόνα για τα όσα συμβαίνουν σε όλη την Ελλάδα και αφορούν στους τρίτεκνους.

Την προσεχή εβδομάδα θα συνεχιστούν οι επαφές αυτές  με προτεραιότητα στους συλλόγους Μακεδονίας, Θράκης και τα νησιά μας. Και στη συνέχεια θα επεκταθεί σε όλους τους συλλόγους της χώρας μας.