Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

ΤΗΛΕΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

 
















Με το σύλλογο του νομού Λάρισας συνεχίστηκαν την Τρίτη  1 Ιουνίου  2021, οι τηλεσυναντήσεις της ΟΠΟΤΤΕ με τους συλλόγους.

Αφού τα μέλη του συλλόγου άνοιξαν τη συζήτηση με το καλωσόρισμα ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ  έκανε την εισήγηση εκ μέρους τους Δ.Σ και επισήμανε την προσπάθεια της Ε.Γ  για συνεχή επαφή με όλους τους συλλόγους. Ο Πρόεδρος έδωσε το στίγμα των προσπαθειών με έμφαση στις δύο τελευταίες σημαντικές τηλεσυναντήσεις με τους υπουργούς νυν και πρώην και πολλούς βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία και το Σύριζα, ενώ επίκειται συνάντηση με το ΚΙΝΑΛ, για στήριξη των τρίτεκνων οικογενειών  καθώς το θέμα σχετίζεται άμεσα και με το σημαντικότερο ίσως πρόβλημα της Ελλάδας, το Δημογραφικό.

Στη συνέχεια, συζητήθηκαν τρόποι προβολής των θεμάτων των τρίτεκνων στα μέλη των συλλόγων αλλά και γενικότερα στην κάθε περιοχή.

Ακολούθως  πήραν το λόγο μέλη της ΟΠΟΤΤΕ και του συλλόγου της Λάρισας που έθεσαν κάποια ζητήματα, με έμφαση στα θέματα υπουργείου Παιδείας και ιδιαίτερα για τις αποστάσεις και τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών. Επίσης, συζητήθηκαν τα ιδιαίτερα θέματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, και έγινε αναλυτική ενημέρωση για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιεί, με  την επόμενη σημαντική εκδήλωση να είναι το αφιέρωμα στην ‘’Τρίτεκνη Μητέρα’’ τις επόμενες μέρες.

Η τηλεσυνάντηση έκλεισε με την ευχή σύντομα να γίνουν προσπάθειες όλων για να επιλυθούν όσο γίνεται περισσότερα προβλήματα.

Από το σύλλογο της Λάρισας συμμετείχαν 6 μέλη του Δ.Σ , ενώ από την ΟΠΟΤΤΕ συμμετείχαν  6 μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας .