Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Συνάντηση της ΟΠΟΤΤΕ με το κόμμα "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ"

 


 

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας επικοινωνίας της ΟΠΟΤΤΕ με όλα τα πολιτικά κόμματα έγινε συνάντηση στη βουλή, του Προέδρου της ΟΠΟΤΤΕ Δ. Κοντού με τον Πρόεδρο της  Ελληνικής Λύσης   κ. Κ.Βελόπουλο, την βουλευτή κ. Αλεξοπούλου και στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας .

Ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του κόμματος για τις πρωτοβουλίες των τριτέκνων προς την κυβέρνηση και τα πολιτικά κόμματα, για την ανάγκη ΑΜΕΣΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού προβλήματος στη χώρα μας και την επιτακτική υποχρέωση της πολιτείας να στηρίξει τις μεγάλες οικογένειες με τρία και περισσότερα παιδιά.

Τεκμηριώσαμε  τις προτάσεις μας για στήριξη των νέων ώστε να έχουν δουλειά, δικαίωμα στην ασφαλή κατοικία, κοινωνικές υποδομές τέτοιες που να δημιουργούν τις προϋποθέσεις να  μπορούν να κάνουν οικογένεια.

Είναι πλέον φανερό πως χωρίς μακροπρόθεσμα μέτρα , ο πληθυσμός της χώρας συνεχώς θα μειώνεται. 

Η αντιπροσωπεία της Ελληνικής Λύσης, δήλωσε την συμπαράσταση της στα δίκαια αιτήματα των τρίτεκνων οικογενειών και επισήμανε τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις των βουλευτών της σε όλα τα αιτήματα της ΟΠΟΤΤΕ, με ερωτήσεις προς τους αρμόδιους υπουργούς.

Συμφωνήθηκε πως θα ενισχυθεί η επικοινωνία για να γίνει κατορθωτό να αναστραφεί ο Δημογραφικός κατήφορος της Ελλάδας και πως το κόμμα θα ανταποκριθεί θετικά στις επόμενες πρωτοβουλίες της ΟΠΟΤΤΕ.