Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Με επιτυχία η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας

 

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το μεσημέρι της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2023, η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας στη ταβέρνα «Το ΒΑΘΥ».

 





 Σε μια κατάμεστη αίθουσα, η όμορφη εκδήλωση ήταν πλαισιωμένη από ζωντανή μουσική, φυσικά και με παραδοσιακά ηπειρώτικα τραγούδια για χορό.  


 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πάτερ Δημήτριος του Ι.Ν. Αγ. Χαραλάμπους. Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Βουλευτής κ. Κώστας Μπάρκας του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στράτος Ιωάννου.


 

Ο πρόεδρος Δήμος Βασίλης με σύντομο χαιρετισμό καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους με ευχές για την νέα χρονιά, αναφέρθηκε στο Δημογραφικό πρόβλημα της χώρας , στα προβλήματα των πολυμελών οικογενειών όπως η ακρίβεια , η αισχροκέρδεια μας τρώει το μισθό και τη σύνταξη το πρώτο 10ημερο του μήνα.  

 


Τέλος τόνισε «για να έχει μέλλον αυτός ο τόπος, πρέπει να γεννιούνται παιδιά, να μεγαλώνουν και να ζουν στη χώρα μας. Να δώσουμε κίνητρα στα νέα παιδιά να παντρευτούν , να κάνουν οικογένεια, να κάνουν παιδιά». 


 

Τα δύο φλουριά της πίτας κέρδισαν δύο τηλεοράσεις 40΄΄ SMART



Τα υπόλοιπα 24 δώρα κληρώθηκαν με δωρεάν λαχνούς στα μέλη.

Στην όμορφη παρέα της γιορτής, ΟΛΑ τα ποτά κεράστηκαν από το σύλλογο μας. 


 

Η καλή διάθεση, το κέφι, ο χορός ανέβασε αρκετούς στη πίστα. 

 





 Ευχαριστούμε πολύ για την άμεση και ευγενική χορηγία δώρων από καταστήματα της πόλης και αλυσίδες SUPER MARKET:  ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ - ΜΑΣΟΥΤΗ   & ΚΡΗΤΙΚΟΣ .

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Αλληλεγγύη, Δύναμη και Αισιοδοξία.