Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023

Θεώρηση καρτών έτος 2024

Αγαπητοί   Τρίτεκνοι,

 σας απευθύνουμε θερμό χαιρετισμό και  σας ενημερώνουμε   ότι ο σύλλογός μας δεν λαμβάνει κρατική επιχορήγηση και εξαρτάται αποκλειστικά από τις συνδρομές των μελών του.  Σας καλούμε να τακτοποιήσετε την οικονομική υποχρέωσή σας, η οποία ανέρχεται σε 12 ευρώ ετησίως  για όλη την οικογένεια , σύμφωνα με τον Καταστατικό μας (άρθρα 7 και 11). Επίσης, είναι σημαντικό να ανανεώσετε τις κάρτες μελών για το έτος 2024. 

Θεωρήστε τις κάρτες για το έτος 2024

Το Γραφείο είναι ανοικτό κάθε ΤΡΙΤΗ ώρα 10.00 έως 12.00 (Πάρκο Νεάπολης)

Επιπλέον, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, παρέχεται η δυνατότητα στα παλιά μέλη που είχαν αδρανοποιηθεί να πληρώσουν τις συνδρομές των ετών 2023 και 2024 (συνολικά 22 ευρώ) και να ενταχθούν ξανά στον Σύλλογο. Με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσουν την κάρτα μέλους και τα πλεονεκτήματα που προσφέρονται στους   Τρίτεκνους.

Εκτιμούμε τη στήριξή σας, και θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ενωμένοι για να υποστηρίξουμε τις οικογένειές μας. Ο Σύλλογος μας αγωνίζεται για τα δικαιώματά μας και επιτυγχάνει πολλά προς όφελός μας.

Τέλος, σας καλούμε να μας δώσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, κινητό τηλέφωνο και email, για να σας ενημερώνουμε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Σας ευχαριστούμε για την προσοχή σας και τη στήριξή σας στον Σύλλογό μας. Είμαστε βέβαιοι ότι με την ενεργή συμμετοχή όλων μας, θα συνεχίσουμε να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας. 

 ΧΡΗΣΙΜΑ :

Blog: http: //triteknoiprevezas.blogspot.com

E-mail:  triteknoiprevezas@gmail.com

Facebook: Τρίτεκοι Πρέβεζας