Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΗ

Το απόγευμα της Πέμπτης  15/5/14 ο υποψήφιος   Αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου  Κωνής   Δημήτριος , μαζί με τον υπ.  περιφερειακό σύμβουλο  Αυδίκο  Βαγγέλη   της παράταξης «Ήπειρος Ανατροπής»   της υπ. Περιφερειάρχης Ολγας Γεροβασίλη    συναντήθηκαν με τον πρόεδρο   Δήμο   Βασίλη και μέλη του Δ.Σ.   Χρηστιά  Αρετή και Μπεϊντάρη Ταξιάρχη  του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας, στα γραφεία του Συλλόγου στην Πρέβεζα και συζήτησαν  μαζί τους για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τρίτεκνοι.
Η  Δ/κση του Συλλόγου  έκανε ενημέρωση για τα προβλήματα των οικογενειών και ειδικά των πολυμελών  όπως οι Τριτέκνοι ,το ζοφερό οικονομικό κλίμα, η απαξίωση των εργασιακών σχέσεων, η συνεχόμενη μείωση   εισοδήματος , η αύξηση της φορολογίας , η  Ανεργία και την υπογεννητικότητα που μαστίζει το νομό Πρέβεζας .
Ο  Κωνής  Δημήτρης   τόνισε την ανάγκη να στηριχθεί η τρίτεκνη οικογένεια για λόγους κοινωνικής αλληλεγγύης και προστασίας, γεγονός που η Ολγα Γεροβασίλη ως Βουλευτής      έμπρακτα υποστήριξε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο κατά την κατάθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ της πρότασης νόμου «Για την ένταξη των τριτέκνων οικογενειών ως πολυτέκνων στο νόμο 1910/1944»
  Στις 18 Μαΐου, η Ήπειρος θα ζήσει μια από τις μεγαλύτερες πολιτικές ανατροπές των τελευταίων δεκαετιών. 
Στις 25 Μαΐου, η Ήπειρος Ανατροπής, θα αποτελεί τη νέα πολιτική πραγματικότητα.
Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι εμείς και μετά τις εκλογές θα είμαστε κοντά σας. Κοντά στα θέματα που σας απασχολούν κοντά στις δίκαιες διεκδικήσεις σας .