Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Κλιμάκιο της Διοίκησης Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας ( ΟΠΟΤΤΕ) με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μανώλη Αχλαδιανάκη επισκέφθηκε τα Δ.Σ. τριτέκνων Ηπείρου& Λευκάδας και τις τοπικές αρχές.




Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη είχαν στα Ιωάννινα, ο Πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ και τα μέλη του Δ.Σ οι Βασίλης Δήμος , Γιώργος Κοζυράκης, η Πρόεδρος και ο Ταμίας των Ιωαννίνων Κατερίνα Γραβάνη και Αυξέντιος Δόσης, αντίστοιχα.
Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαραχτήρα ως προς τις δράσεις της ΟΠΟΤΤΕ και τα αιτήματα των τρίτεκνων.
















Συνάντηση με μέλη του Δ.Σ του συλλόγου Θεσπρωτίας, στην Ηγουμενίτσα,  Γιώργος Γώγολος Πρόεδρος της Θεσπρωτίας, Λαμπρινή Κώνστα, Γραμματέας και ο Ευάγγελος Αθανασίου, μέλος.
Απαντήθηκαν πολλά ερωτήματα που έγιναν στον Πρόεδρο και συζητήθηκε η παραπέρα πορεία του συλλόγου.




2η   ημέρα  Στη  Πρέβεζα την  ΠΕΜΠΤΗ   4  Φεβρουαρίου 2016  πρώτη επίσκεψη  στον Αντιπεριφερειάρχη   Π.Ε.  Πρέβεζας κ. Στράτο  Ιωάννου.



 











Σε φιλικό  περιβάλλον έγινε συζήτηση για θέματα τριτέκνων και γενικότερου ενδιαφέροντος. 

Συμμετείχαμε  στην  απεργιακή συγκέντρωση των φορέων της  Πρέβεζας  μπροστά στο δικαστικό μέγαρο σε μια πρωτοφανή συμμετοχή,  αγωνιστικό παλμό για να μην περάσουν τα μέτρα για  ασφαλιστικό & συνταξιοδοτικό.











Στο χώρο της συγκέντρωσης συναντήθηκαν με πολλές οικογένειες τριτέκνων που εξέφραζαν   τη χαρά τους για την  επίσκεψη.







Το μεσημέρι  επισκέφθηκαν τον ιερό  βράχο Ζαλόγγου για να  αποτίσουν φόρο  τιμής  στις  « Σουλιώτισσες  μητέρες»  που σκοτώθηκαν πέφτοντας  στο γκρεμό με τα παιδιά τους, για την  ελευθερία  τους. Το μήνυμα τους για μας, σήμερα είναι: οι μητέρες να μπουν μπροστά στον αγώνα για τα παιδιά τους.

 



 Το   απόγευμα συναντήθηκαν με το Δ.Σ.  Τριτέκνων  Ν. Πρέβεζας 
Μπεϊντάρη  Ταξιάρχη αντιπρόεδρο, Κατωγιάννη  Ηλία  Γραμματέα , Γκλιάτη Φώτη  ταμία όπου συζήτησαν κι ενημερώθηκαν  για όλα τα θέματα  

3η ημέρα στη  Πρέβεζα , ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   5  Φεβρουαρίου 2016  ο Πρόεδρος Αχλαδιανάκης  Μανώλης  & Δήμος  Βασίλης Πρόεδρος Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας ,έδωσαν   συνέντευξη  τύπου  στη Δημοτική Ραδιοφωνία  Πρέβεζας. Στη   συνέχεια επισκέφθηκαν τον  Δήμαρχο  Πρέβεζας κ. Μπαϊλη  Χρήστο όπου έγιναν προτάσεις  ώστε ο  Δήμος να συμβάλλει  στη βοήθεια των τριτέκνων οικογενειών.  




Η   αντιπροσωπεία  αναχώρησε για  Λευκάδα. Πρώτη  συνάντηση με το Δ.Σ.  Τριτέκνων   Ν.   Λευκάδας για να ενημερωθούν για τα προβλήματα του συλλόγου και να ενημερώσουν για τις τρέχουσες δραστηριότητες της ΟΠΟΤΤΕ.
Έγινε συνάντηση με τον Δήμαρχο  Λευκάδας κ. Δρακονταϊδή  Κώστα από τον οποίο ζητήσαμε  να πάρει  μέτρα  στήριξης των   τριτέκνων οικογενειών.


Το  μεσημέρι  η αντιπροσωπεία  αναχώρησε για  Πάτρα.
O  Πρόεδρος Αχλαδιανάκης  Μανώλης, ώρα 21.00  έδωσε  συνέντευξη  στον τηλεοπτικό  σταθμό  Πάτρας SUPER  B.