Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ

Tο παρόν δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της  Ομοσπονδίας Τριτέκνων   Ελλάδας
Εις     Οιωνός  άριστος
  Οι  σύλλογοι   Τριτέκνων θα  υπάρχουν, όσο  υπάρχουν    άνθρωποι  που λειτουργούν  ως   ομάδα κοινωνικής προσφοράς για  τις  οικογένειες   που έχουν ανάγκη. Δεν φορέσαμε   το «κουστούμι» του προέδρου ή του Διοικητικού συμβουλίου για να έχουμε τίτλο. Αναλάβαμε    ευθύνη,  να   αγωνιστούμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια .
Δεν  είμαστε αδιάφοροι ούτε συνένοχοι στο έγκλημα  που γίνεται σε βάρος  των παιδιών και των οικογενειών μας.  Δεν  είμαστε κάποια συντεχνιακή ομάδα  που πιέζουμε  καταστάσεις  προς όφελος  μας. Δεν  επιδιώκουμε συνδικαλιστική συμπάθεια  αλλά να καταλάβουν οι κυβερνώντες  ότι  οι ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ  έχουν δίκιο και   αντιμετωπίζουν  μεγάλα προβλήματα. Βλέπουμε  ότι αυτά  τα   μέτρα  θα οδηγήσουν στην  υπογεννητικότητα  και στην  αύξηση της φτώχειας. Σεβόμαστε  την οικογένεια που  βγάζει ανθρώπους στη κοινωνία και  οι   « σωτήρες» της  Ελλάδας που αποδομούν   την οικογένεια θα  μας βρουν απέναντι. Δεν είμαστε Διοικητικό Συμβούλιο ΜΟΝΟ   για να μοιράζουμε τρόφιμα . 
Οι σύλλογοι  ιδρύθηκαν  Πανελλαδικά για  να :
- Γίνει πράξη η ομόφωνη απόφαση    της  Επιτροπής  Κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής έτους  1993 ότι  Τρίτεκνοι   = Πολύτεκνοι.
-Να εφαρμοστεί η δέσμευση  της  ΝΕΑΣ  Δημοκρατίας  ότι οι Τρίτεκνοι θα  χαρακτηριστούν πολύτεκνοι.
-Προτείνουμε  ΤΩΡΑ να ψηφίσουν την πρόταση νόμου  του  ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ   ώστε να σταματήσει ο   εικοσάχρονος  εμπαιγμός των Τριτέκνων.
Το  3ο   Μνημόνιο  είναι η ταφόπλακα  στο Δημογραφικό της χώρας  μας. Πρέπει να σώσουμε τη χώρα  μονολογούν αλλά μαζί με τη χώρα πρέπει να σωθούν  και οι πολίτες .Θα ζούμε  σε μια πλούσια χώρα με φτωχούς κατοίκους. Άλλαξαν στρατηγική κοινωνικής πολιτικής , ντρέπονται να πουν ότι εκτελούν  εντολές . 
  Το Πολυνομοσχέδιο   είναι   νομοσχέδιο  γενοκτονίας , είναι δολοφονικό.  Καταργεί το κοινωνικό  κράτος ,μ
Οι θυσίες είναι για μας  και οι παροχές  για τους Βουλευτές  μας. «Υποφέρουν» στα λόγια  με τα πάθη του ελληνικού λαού  γιατί στην πράξη χαράζουν ανθρώπινα σώματα  με το στίγμα της φτώχειας και της  ταπείνωσης. Αποδέχονται  υψηλές αμοιβές προκειμένου να επιτελέσουν το υψηλό τους  «καθήκον»: να οδηγήσουν οικονομία και πολίτες στην καταστροφή .Να  θυμούνται όλοι ότι η ταπείνωση της ανθρώπινης ύπαρξης συνοδεύεται συνήθως από εξεγέρσεις , την εξέγερση που επιβάλλει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
Ο Γκάντι  είπε : « Η μεγαλύτερη βία  είναι  η φτώχεια» .  Ο  φτωχός –   ο πεινασμένος είναι απαισιόδοξος, δεν τον ενδιαφέρει  τίποτε, ούτε η ζωή του.
 είναι κατάρα να έχεις πολλά παιδιά, να  έχεις δικό σου σπίτι  και να  εργάζεσαι .
νωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά.          
Σαν   Διοίκηση  έχουμε  καθήκοντα  αλλά  και τα μέλη μας  υποχρεώσεις .            
Πρέπει  να στηρίζετε  το  Διοικητικό συμβούλιο  σε κάθε του ενέργεια , για να πετύχουμε το στόχο μας.  Μοιράσου μαζί μας τη χαρά της προσπάθειας , του εθελοντισμού, της  αλληλεγγύης και της αγάπης.  Είμαστε  στην ίδια   Γαλέρα  πρέπει να τραβήξουμε ΟΛΟΙ   κουπί αλλιώς   βουλιάζουμε 
Δήμος   Βασίλης   - Πρόεδρος    Τριτέκνων    Ν.  Πρέβεζας
Ταμίας    Ομοσπονδίας   Τριτέκνων  ΟΠΟΤΤΕ