Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ


ΔΕΛΤΙΟ        ΤΥΠΟΥ
Στις 9 Φεβρουαρίου 2013 οι Τρίτεκνοι  Δράμας στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου της πόλης  έκοψαν   την πίτα του συλλόγου τους .Κατά η διάρκεια της εκδήλωσης  βραβεύτηκαν τα παιδιά των οικογενειών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την χρονιά που μας πέρασε.
 Όπως σημείωσε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιώτα Κεφαλά οι οικογένειες των Tριτέκνων , δοκιμάζονται σκληρά τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας τόσο της λιτότητας αλλά και των προγραμμάτων της πολιτείας . Δίνουν τον δικό τους  αγώνα  και η διοίκηση του συλλόγου θεώρησε ότι είναι σημαντικό να υποστηρίζονται τα παιδιά αυτών των οικογενειών που δίνουν τη δική τους μάχη σε εποχές που πραγματικά τα προβλήματα είναι και πολλά αλλά και ιδιαίτερα δυσεπίλυτα.
Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν και οι εκπρόσωποι της πολιτείας αναφορικά, o Βουλευτής της Ν.Δ. κος. Δ. Κυριαζίδης., ο Αντιπεριφερειάρχης κος. Ι. Ξανθόπουλος., ο Δήμαρχος Δράμας κος Κ. Χαρακίδης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Επικεφαλείς Δημοτικών Παρατάξεων του Δ. Δράμας, Αντιπρόσωποι των: Επιμελητηρίου, Πυροσβεστικού Σώματος, Αστυνομίας, Δικηγορικού Συλλόγου, Α΄/θμίας Εκπαίδευσης και άλλοι,  οι οποίοι και κατέθεσαν πέραν του χαιρετισμού και την διάθεση τους να έχουν την καλύτερη σχέση συνεργασίας με τον σύλλογο προκειμένου να διευθετούνται προς όφελος των μελών του τα όποια ζητήματα.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο  Δήμος  Βασίλης, Ταμίας   της  Ομοσπονδίας  Τριτέκνων  Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ )  όπου   έκανε    ενημέρωση στους παραβρισκόμενους για τη δράσης της Ομοσπονδίας, τα επιδόματα τριτέκνων και το φορολογικό .
Στις  12 Φεβρουαρίου 2013 η   Διοίκηση του Συλλόγου  Τριτέκνων Δράμας και  ο Δήμος  Βασίλης  εκπρόσωπος  της  ΟΠΟΤΤΕ , επισκέφθηκαν τον   κ.  Θεόδωρο  Χατζόπουλος  Πρόεδρο  του  ΚΤΕΛ   Ν.    Δράμας όπου με   ιδιαίτερη  ευαισθησία  και  αμοιβαία κατανόηση θα  εισηγηθεί  προς  έγκριση  στο  Διοικητικό  Συμβούλιο  την έκπτωση   στους  Τρίτεκνους   Δράμας .