Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΠΕΙΡΟΥ & ΑΝΤΙΠ/ΡΧΗ Π.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ



Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου
Τριτέκνων Ν.  Πρέβεζας


Εκφράζει τα συγχαρητήρια στον  Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Καχριμάνη  Αλέξανδρο και στον  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε.  Πρέβεζας κ. Ιωάννου  Στράτο . Εύχεται η  νέα  θητεία τους να είναι γόνιμη και παραγωγική και οι προσπάθειές τους να είναι ουσιαστικές και να φέρουν τα προσδοκώμενα αποτελέσματα.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας , ο Σύλλογος  μας   θα    συνεργαστεί ,  όπως όλα αυτά τα χρόνια ,μέσα σε ένα πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ευχαριστούμε για την αμέριστη συμπαράσταση που παρείχε στην προσπάθεια   λειτουργίας του   συλλόγου μας   μέσω του Αντιπεριφερειάρχη  Π. Ε.  Πρέβεζας κ. Ιωάννου  Στράτου   και τους ευχόμαστε καλή πορεία στους νέους δρόμους που θα ακολουθήσουν  και ευόδωση των στόχων τους.
   Εμείς  θα συνεχίσουν τον αγώνα μας   και θα μας βρείτε αρωγούς, στην προσπάθειά    σας για να προωθήσουμε  προς την κατεύθυνση της αντιμετωπίσεως του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ τόσο της Ελλάδος όσο   και της  Ηπείρου .
 Η Περιφέρεια Ηπείρου   έχει το  χαμηλότερο δείκτη γονιμότητας και υψηλό ποσοστό γερασμένου πληθυσμού  καθώς και τη μεγαλύτερη ανεργία των νέων που   είναι 55%, σύμφωνα με τα στοιχεία της  ΕΛΣΤΑΤ.-

                                                    Το      Δ.  Σ.      Τριτέκνων   Ν.  Πρέβεζας
Ο   Πρόεδρος            Η  Γ. Γραμματέας                        Τα  Μέλη

Δήμος  Βασίλειος      Αηδώνη    Ζωή                            Γκλιάτης   Φώτιος
                                                                                       Παπασάβα Νίκη
                                                                                       Ρούσος  Δημήτριος
                                                                                       Πάτσης   Σωτήριος  
   ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ  ΜΕΛΗ
ΤΖΑΦΕΡΗ   Α.     ΧΡΙΣΤΙΝΑ  -ΜΠΕΪΝΤΑΡΗΣ Κ. ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ  -ΒΑΛΑΡΗ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ   -   ΓΚΙΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ -ΜΠΟΧΤΗ  ΓΕΩΡΓΙΑ  -ΓΟΥΛΑ   Ν.  ΜΙΡΑΝΤΑ -     ΚΟΝΤΑΞΗΣ  Ε. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  -ΨΟΧΙΟΥ –ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ  Γ. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ