Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗ ΠΡΕΒΕΖΑ


Το απόγευμα της Πέμπτης  19/6/2014 συναντήθηκαν στα γραφεία του Συλλόγου Τριτέκνων  Ν.  Πρέβεζας το  Δ.Σ.  των  Εργαζομένων  του  Γενικού Νοσοκομείου  Πρέβεζας  αποτελούμενο από τον  Πρόεδρο Βουγέλλη Στρατή και την Μώκου  Λίνα   στα  πλαίσια   ενημέρωσης  των φορέων του Νομού μας για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας  και στο    Νοσοκομείο    Πρέβεζας .
Τους υποδέχθηκαν οι:  Δήμος   Βασίλης πρόεδρος και     Χρηστιά  Αρετή Αντιπρόεδρος   του   Δ.Σ.   Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας.
 Μέσα  σε φιλικό κλίμα η  ενημέρωση εστιάστηκε    σε θέματα όπως:
Εδώ και 20 χρόνια οι εκάστοτε κυβερνήσεις   υπόσχονται  κατ΄ επανάληψη την ανέγερση νέου, σύγχρονου Δημόσιου Νοσοκομείου. Οι κάτοικοι και πολίτες του νομού Πρέβεζας αισθάνονται εξαπατημένοι γιατί όπως προκύπτει από τα γεγονότα όχι μόνο δεν σκοπεύουν να κατασκευάσουν νέο δημόσιο  νοσοκομείο, αλλά απεναντίας αφήνουν να καταρρεύσει λειτουργικά το ήδη υπάρχον.
Σήμερα χρειάζεται επαρκής ενίσχυση του υπάρχοντος Νοσοκομείου με όλες τις απαραίτητες ιατρικές ειδικότητες, η ενίσχυση με το αναγκαίο υψηλής  επιστημονικής επάρκειας ιατρικό , νοσηλευτικό, εργαστηριακό και διοικητικό προσωπικό και κατάλληλος εξοπλισμός με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα για να ανταποκριθεί στις υπηρεσίες περίθαλψης του πληθυσμού τόσο της  Πρέβεζας αλλά και της ευρύτερης περιοχής.
 Εμείς  οι  Τρίτεκνοι   είμαστε κοντά σας.
Ζητάμε  άμεσα  την αναβάθμιση του  υπάρχοντος Δημόσιου Νοσοκομείου  Πρέβεζας που να καλύπτει τις  ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας,«Τώρα , πριν να είναι   αργά … για τους  συμπολίτες μας, για μας.»
Σώθηκαν πολλές ανθρώπινες ζωές χάρη στη σκληρή δουλειά του προσωπικού.
Θα προστατεύσουμε το δικαίωμα στην δωρεάν παροχή υπηρεσιών  Υγείας προς όλους χωρίς όρους και προϋποθέσεις , γιατί η Υγεία είναι κοινωνικό αγαθό .
Ζητάμε δίχως υποκρισία να αποδείξουν την ειλικρινή βούλησή τους για την ανέγερση νέου, σύγχρονου  δημόσιου νοσοκομείου στην Πρέβεζα.
Δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε και θα κερδίσουμε !
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.
Απαιτούμε και διεκδικούμε  άμεσα την αναβάθμιση του  υπάρχοντος Νοσοκομείου. Απαιτούμε και διεκδικούμε  την ανέγερση  Νέου σύγχρονου Δημόσιου Νοσοκομείου στο  Νομό μας.