Τετάρτη, 25 Ιουνίου 2014

«Προαπαιτούμενο» Υγεία για όλους«Προαπαιτούμενο» για τους Τρίτεκνους Ν. Πρέβεζας   είναι άμεσα  αναβάθμιση του  υπάρχοντος Δημόσιου Νοσοκομείου  Πρέβεζας που να καλύπτει τις  ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας.
Η  απαξίωση του, με τη μέθοδο    έλλειψης:  ιατρικού προσωπικού,   σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και η μεταφορά  των ασθενών σε άλλα  νοσοκομεία  ( Αρτα – Ιωάννινα) άρα δεν  έχει  κάλυψη 50% των κλινών του,   σήμερα το οδηγεί στην  υποβάθμιση και  αύριο  μοιραία στο κλείσιμο .
Δεν νοείται να διεκδικούμε  ανάπτυξη της περιοχής χωρίς να  έχουμε το μεγάλο αγαθό,   την ΥΓΕΙΑ. Ολόκληρος  Νομός χωρίς νοσοκομείο !!!!!!
Με  αυτή  την εισήγηση  ξεκίνησε  η Δ/κση των   Τριτέκνων   Ν.  Πρέβεζας στις  24-6-14  κατά την  επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη    κ. Στράτο  Ιωάννου  .
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο κ. Ιωάννου είναι σύμφωνος  στην ανέγερση  Νέου σύγχρονου Δημόσιου Νοσοκομείου στο  Νομό μας.
Η  Δ/σκη εξέφρασε για άλλη μια φορά τα  συγχαρητήρια της για την εκλογή  του  και συζήτησαν διάφορες προτάσεις προς υλοποίηση με τη βοήθεια της περιφέρειας.
Το κλίμα της συνάντησης ήταν γενικά  θετικό και ελπιδοφόρο  καθ ότι ο κ.  Στράτος Ιωάννου είναι μέλος του συλλόγου μας  και η συνάντηση έκλεισε με την υπόσχεση   θα υποβάλλει ο σύλλογος μας υπόμνημα –προτάσεις  προς διερεύνηση υλοποίησης.
Στην επίσκεψη παρευρέθηκαν : Δήμος  Βασίλης,  Γκλιάτης Φώτης, Χρηστιά Αρετή, Παπασάβα Νίκη και Τζαφέρη Χριστίνα.